App media leverer digitale løsninger. Vi er et af de digitale bureauer, som leverer mest værdi.

, som leverer mest værdi.

iPhoneudvikling til jeres virksomhed. App Media kan levere en gennemarbejdet og professionel App til jeres virksomhed, til en konkurrencedygtig pris!

Vi kan levere en professionel løsning til jeres virksomhed. Der kan være mange grunde til at få udviklet en iPhone/iPad App til jeres virksomhed, og vi kan hjælpe med at udvikle et målrettet produkt efter jeres ønsker!

App Media har udviklet Apps til iPhone og iPod touch siden den kom til Danmark i 2008. Vi brænder utroligt meget for denne platform, men ser også den kommende iPad åbne op for et helt nyt marked.

Se os i TV2 nyhederne fra 3.April, under et tidligere navn hvor vi taler om hvad den kommende iPad vil betyde for os:
Med stor tilfredshed takker jeg App Media for det kreative og professionelle arbejde i forbindelse af udviklingen af vores unikke iPhone App til Hotel Strandlyst. App Media har udvist stor professionalisme, en opfinders iderigdom og kreativitet. Samarbejdet fungerede gnidningsløst da App Media indgik i projektet med stor lydhørhed, fleksibilitet og branchekendskab. Vores kunder giver udtryk for stor tilfredshed, nu kan de nemt booke værelser, benytte sig af tilbud, og orientere sig i nærområdet. Omtalen breder sig med lynets hast blandt vore nuværende og potentielle kunder. Stor tak til App Media for denne unikke mulighed for hotelbranchen.